Egateks, istediğiniz tişörtleri kısa sürede bastırmanıza olanak sağlayan sistemiyle hizmet veriyor.

Kumaş üzerine baskı teknikleri git gide gelişirken insanlar artık rahat ve kendilerini ifade edebilecekleri tişörtler giymeyi uygun buluyor. Bu tercihin nedeni genelde ekonomik nedenlerde geliyor olsa da, tekstil sektörü bu duruma hızlıca uyum sağlamaktadır.

Baskı tişört modelleri gündelik kullanımda ve de kurumsal kullanımda öne çıkmaktadır. Hizmet sektöründe faaliyet gösterenler, şirket içerisinde etkinlik düzenleyenler, şirket içi ve şirketler arası spor müsabakaları yapanlar kurumsal olarak baskı tişört kullanmayı tercih edenler arasında yer alır. Bireysel kullanımda ise farklı olmak isteyenler, kendi tasarımlarını taşımayı tercih edenler ya da sevdikleri ile uyumlu giyinmeyi seçenler de baskı tişörtleri kullanılıyor.

Hem kadın hem de erkek için ayrı ayrı modellere baskı yapıldığı zaman genel vücut hatlarına daha başarılı bir şekilde uyum sağlayan tişörtler elde edilmiş oluyor. Baskı tişört siparişi verirken müşteri temsilcilerimiz size yardımcı olarak, bedenler arasından uygun olanlara karar vermenizde ve ideal tişörtün hazırlanmasında sizi yönlendirmektedir. X-small, small, medium, large, X-large beden ölçülerine sahip kadın ve erkek tişörtleri ile herkes hayallerinde tasarıma sahip olan tişörte birkaç gün içerisinde sahip oluyor. Ön yüz, arka yüz, iki yüz, kollara baskı seçeneklerinden tasarıma uygun olana karar vermek ve tasarımı onaylamak sipariş vermek için yeterlidir. Burada yer alan tasarımlar için sipariş vermek ya da bu tasarımlar üzerinde düzenleme yapmak mümkün olduğu için artık benzer tişörtleri giymek hayal oluyor.

Baskılı Tişörtlerimizi incelemek için lütfen tıklayın.