Promosyon tişört (t-shirt), firmaların tanıtımı ve reklam çalışmaları için yapılmaktadır. Egateks, toptan tişört alanında toptan giyim sektörünün üreticisidir.

Promosyon tişört; aynı firmada çalışan personeli, o yere ait olduğunu belirtmesi için giyilen aynı renk ve model baskılı ya da logolu tişörtlerdir. Firma olarak, bu promosyon tişörtleri imalatçıya istediği sayıda siparişlerini vererek bildirmektedir.

Bu tişörtler firmaların bir tanıtım aracıdır. İşin öneminde etkin bir rol oynamaktadır. Bu nedenle de çok önemlidir. Firmalar promosyon tişört siparişi verirken toplu sipariş vermek zorundadır çünkü az adette tişört üretimi yapılması yüksek maliyetlidir. Bu konuda işlerini icra eden üreticilerin kural olarak kabul ettikleri belli sayılar bulunmaktadır. Örneğin; promosyon tişört için minimum 20 adet sipariş kabul edilmektedir. Ayrıca small, medium, large, xlarge ve xxlarge bedenler mevcuttur.

Promosyon tişörtlerde renk seçimleri, kumaş seçenekleri istenilen renklerde ve bedenlerde yapılmaktadır. İsterseniz %100 pamuk tişörtleri tercih edebileceğiniz gibi belli oranda pamuk, belli oranda polyester tişörtleri de tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz renk için, rengi detaylı olarak belirtmeniz gibi, istediğiniz ürünlerin, istediğiniz gibi gelmesi açısından önemlidir.

Tişörtler isteğe göre baskılı veya baskısız yapılmaktadır. Baskılı olacak ise, tişört üzerine yapılan baskıların yıkamalara dayanıklı olup olmadığı çok önemlidir. Genellikle yıkamaya dayanıklı şekilde baskı yapılır. Genel olarak kabul gören transfer baskı olarak adlandırılan baskı türünde de yıkama garantisi verilmeyebilir. Bunun için gerekli bilgileri, firmamızdan alabilirsiniz. Eğer tişört modeli, deseni hakkında kararsız kalmış iseniz bu konu hakkında firmamızın yetkilerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Promosyon Tişörtlerimizi incelemek için lütfen tıklayın.